Nagy kérdés mindenki számára

Az ember, hogy ha céget alapít ma már alapvető dolog, hogy ha egyetlen egy alkalmazottal is dolgozik, munkavédelmi rendszert és tűzvédelmi rendszert na és persze oktatásokat kell tartania. Nagy kérdés volt számomra, hogy ki tarthat munkavédelmi oktatást, hiszen én gondolkodtam azon, hogy saját szakemberrel, egy alkalmazottal oldom meg a munkavédelmi feladatok ellátását, azonban hála a jó égnek máshogy döntöttem. Rátaláltam ugyanis az activesafety csapatára, akik hihetetlen hatékonysággal és pontos szakmai ismeretekkel, iszonyatosan érdekesen és nagyon eredményesen végzik a munkavédelmi oktatási feladatok ellátását is, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a munkavállalóktól a visszajelzés folyamatosan pozitív az egyébként szinte minden esetben gyűlölt munkavédelmi oktatás terén is.

Azt kell mondjam, hogy nekem hihetetlen jó érzés, hogy hátra tudok dőlni, és a stratégiai döntéseken kívül szinte minden terhet levesz ez a kis csapat a vállamról. Biztonságban tudhatom a cégemet, hiszen senkinek sem hiányzik, hogy a nehezen, iszonyatos verejtékes munka segítségével felépített cégét egy esetleges munkavédelmi baleset és annak következményei tönkre tegyék. Nekem fontos, hogy kevés energiával és időráfektetéssel meg tudjam oldani a cégem számára a biztonságot. Én nem szeretnék egy figyelmetlenség vagy rossz döntés miatt teljes mértékben mindent bukni, pedig hát aki egyáltalán nem foglalkozik a munkavédelmi rendszer kialakításával pontosan ezt kockáztatja.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha tökéletes munkavédelmi rendszert szeretne, akkor csakis ezt a kis csapatot keresse fel, mert biztos vagyok benne, hogy teljes mértékben elégedett lesz az eredményeikkel. Mindeközben pedig megmarad az ideje és az energiája a céges menedzsment dolgok futtatására, ami azt gondolom, hogy valójában egy cégvezetői feladat az igazgatás és ellenőrzés mellett.